U bevindt zich nu hier: Filosofie
 

Filosofie ICA GreenBuilding / KeraKoll GreenBuilding

Respect voor de natuur en de gezondheid van de mens staat centraal bij de filosofie van ICA GreenBuilding. De combinatie van een gezond binnenhuis leefklimaat en het gebruik maken van de eco-vriendelijke KeraKoll producten zorgt voor een gezonde en ideale leefomgeving.

Met de producten van ICA GreenBuilding kunnen zowel architecten als de bouwers van gebouwen een nieuwe generatie realiseren die voorzien is van hoog niveau voor wat betreft de woonkwaliteit en de lage milieu-impact.

Sick Building Syndrome (SBS), ook wel Ziek-door-gebouwen genoemd, komt volgens schatting van de Wereldgezondheidsorganisatie bij meer dan 20% van de bevolking voor. Kenmerken van SBS zijn hoofdpijn, misselijkheid, irritaties enz. SBS ontstaat door het gebruik van slechte kwaliteit bouwproducten, waardoor er steeds meer vervuiling in de binnenlucht ontstaat. Door het gebruiken van KeraKoll producten krijg je een gegarandeerd beter wooncomfort en woonwelzijn. Dit kom dankzij de betere natuurlijke ventilatie van de muren, die het gebouw en binnenhuis leefklimaat perfect in evenwicht houden.

KeraKoll GreenBuilding is continue bezig met verbeteren van het productieproces om o.a. het recyclen van grondstoffen te optimaliseren met als achterliggende gedachte het verlagen van het milieu-impact.

Het GreenBuilding concept van KeraKoll zorgt door de natuurlijke isolatie in combinatie met de schimmel- en bacteriewerende producten voor een kostenbesparing. Vermindering van verwarmings- en koelkosten (minder schadelijke CO2 in de lucht) en onderhouds- en beheerkosten van panden.

Door middel van alle bovenstaande aspecten hebben wij ons het doel gesteld om een betere woonkwaliteit op globaal niveau te bevorderen en de mensen op deze manier te helpen om gezonder / beter te leven met een zo laag mogelijk milieu-impact.

Filosofie ICA GreenBuilding en KeraKoll GreenBuilding
 

Product Uitgelicht

Fugalite Eco  A+B Tortora

Fugalite Eco A+B Tortora | Eco-vriendelijk, gecertificeerd bacterie- en schimmelwerend, waterdicht en vlekkenwerend keramisch voegmiddel met grote vloeibaarheid en uitstekende inwasbaarheid voor voegen van 0 tot 20 mm...

Lees meer over: Fugalite Eco  A+B Tortora