U bevindt zich nu hier: Nieuws - Website ICA GreenBuilding online
 

Website ICA GreenBuilding online

Beneden-Leeuwen | 20 augustus 2012.

Vanaf heden is de nieuwe website van www.icagreenbuilding.nl online. ICA GreenBuilding is de eco-vriendelijke productlijn van ICA Import te Beneden Leeuwen. GreenBuilding is de eco-vriendelijke bouwstijl die gericht is op het welzijn binnenshuis. Om dit te bereiken moet aandacht besteed worden aan hoe er gewoond wordt, van de luchtdoorlaatbaarheid van de muren tot de isolatie van het gebouw en van de chemische vervuiling tot het gezonde leefklimaat van de binnenomgeving.

Deze gecertificeerde producten (lijmen, egalisatie middelen, voegen etc) worden uitgebreid gepresenteerd op onze website. ICA Import is Nederlands enige officiële distributeur van eco-vriendelijke KeraKoll producten.

Naast het verstrekken van gedetailleerde productinformatie zal deze website ook continue worden voorzien van actuele nieuwsberichten. Blijf ook per email op de hoogte van alle ontwikkelingen en schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

 

Product Uitgelicht

Elastik Eco 12KG

Elastik Eco 12KG | Eco-vriendelijke, gecertifiseerde minerale lijm klaar voor gebruik, voor het verlijmen met grote kleefkracht, nihile verticale verschuiving en met deformerende eigenschappen. Ideaal voor Gre...

Lees meer over: Elastik Eco 12KG