U bevindt zich nu hier: Nieuws - Lancering KeraKoll in Nederland
 

Lancering KeraKoll in Nederland

Beneden-Leeuwen | 03 september 2012.

's Werelds grootste fabrikant van Eco-vriendelijke tegellijmen en mortels nu ook in Nederland!Duurzaam bouwen wordt steeds populairder en zal in de toekomst naar alle verscheidenheid ook volledig worden voorgeschreven in bouwbestekken en door opdrachtgevers. Van kleine particuliere verbouwingen tot grote commerciële bouwprojecten, iedereen wil tenslotte in een gezond leefklimaat wonen. Belangrijk is om met eco-vriendelijke materialen te werken, die niet alleen een lage milieu-impact hebben, maar ook een gezond leefklimaat creëren.

Begin april kwam Leo Bevers ( KeraKoll GreenBuilding consultant ) bij www.icagroep.nl langs om een presentatie te houden over de unieke eco-vriendelijke producten van KeraKoll. Na vele diepgaande gesprekken en uiterst interessante demonstraties werd het vertrouwen tussen beide partijen uitgesproken. Na maandenlange voorbereidingen is ICA Import vanaf 3 september 2012 de enige officiële distributeur in Nederland van de eco-vriendelijke producten van KeraKoll GreenBuilding.

KeraKoll is in eigen land marktleider op het gebied van eco-vriendelijke bouwproducten. In andere landen zoals Duitsland, Spanje en Zwitserland staat het hoog aangeschreven en is het een zeer gerespecteerd merk. Het bedrijf produceert eco-vriendelijke bouwproducten met respect voor het milieu en het welzijn van de mens.

Eco-vriendelijke bouwproducten zoals; pastalijmen, poederlijmen, voegen, egalisatiemiddelen etc. zijn nu via ICA Import te verkrijgen. Speciaal voor alle eco-vriendelijke producten heeft ICA Import een eigen productenlijn opgezet onder de naam ICA GreenBuilding.

De producten zijn allemaal voorzien van een GreenBuilding Rating. Dit is een onafhankelijke gecertificeerde rating die de consument onder andere de lage milieu-impact, de hygiënische en gezondheidskwaliteit garandeert.

Unieke producten zijn onder andere: Fugabella 0-5 Eco. Dit is een voegmiddel welke beschikbaar is in 30 verschillende kleuren en schimmel- en bacteriewerend. De poederlijm Special Eco is geschikt voor vloertegels en wandtegels. Deze lijm is eenvoudig aan te maken en verwerkt perfect. Geen verticale verschuivingen meer bij het plakken van wandtegels. De grootste vernieuwing op basis van voegen is Fugalite Eco. Dit is een 2-componenten voeg die niet alleen bacterie- en schimmelwerend is, maar ook nog eens anti-vlek. Drinken zoals; thee, koffie, wijn etc. zal niet in de voeg trekken. De voegen blijven egaal van kleur!! Dit 2-componenten voegmiddel is ten opzichte van de voorgaande 2-componentenvoeg zeer eenvoudig aan te brengen. En direct na verwerken met koud water schoon te maken. Bekijk de promotiefilm van Fugalite Eco.

ICA Import brengt in samenwerking met KeraKoll Green Building deze unieke producten naar de Nederlandse markt. Een schoner, gezonder en beter binnenhuis leefklimaat begint bij producten van KeraKoll GreenBuilding. Laat u informeren over de mogelijkheden en neem dan contact met ons op.

 

Product Uitgelicht

Fugabella Eco Porcelana 0-5 Jasmin 5 kg

Fugabella Eco Porcelana 0-5 Jasmin 5 kg | Eco-vriendelijk natuurlijk bacterie- en schimmelwerend mineraal voegmiddel, gestabiliseerd met natuurlijke zuivere kalk NHL 5 voor voegen met grote kleurvastheid van 0 tot 5 mm, ideaal voor...

Lees meer over: Fugabella Eco Porcelana 0-5 Jasmin 5 kg