U bevindt zich nu hier: Nieuws - ICA en KeraKoll op de Bouwbeurs
 

ICA en KeraKoll op de Bouwbeurs

Beneden-Leeuwen | 11 januari 2012.

ICA GreenBuilding en KeraKoll nemen 4 t/m 9 februari 2013 gezamelijk deel aan de Internationale BouwBeurs 2013 te Utrecht. De Internationale BouwBeurs is dé tweejaarlijkse ontmoetingsplaats voor bouwend Nederland. Deze editie is het thema Bewust Bouwen.

Bewust Bouwen In de huidige markt draait het om meer dan alleen het aanbieden van degelijke producten en diensten. Succesvolle bedrijven nemen de eindgebruiker serieus, komen de bouwer tegemoet met slimme en efficiënte bouwconcepten en houden rekening met de eisen die de maatschappij stelt. Bewust Bouwen is: de gebruiker centraal stellen. Bouwen op de juiste locatie. Duurzaam, innovatief en ambitieus. Inspelen op de toekomst.Noteer 4 t/m 9 februari snel in uw agenda.
Wij willen u graag informeren over de mogelijkheden van eco-vriendelijke producten KeraKoll en nodigen u uit op onze stand (Hal 3)

Door te klikken op deze link kunt u zich alvast gratis voor-registreren
 

Product Uitgelicht

Fugabella Eco Silicone 02 Light Grey

Fugabella Eco Silicone 02 Light Grey | Eco-vriendelijke schimmelwerende acetyl-silicon houdende afdichtingskit met grote elasticiteit voor dilatatie- en vervormingsvoegen, ideaal voor GreenBuilding. Oplosmiddelvrij, respecteert d...

Lees meer over: Fugabella Eco Silicone 02 Light Grey