U bevindt zich nu hier: Nieuws - Bedrijfsbezoek KeraKoll GreenBuilding
 

Bedrijfsbezoek KeraKoll GreenBuilding

Beneden-Leeuwen | 31 oktober 2012.

Bedrijfsbezoek KeraKoll in November


Sinds de officiële start van KeraKoll in Nederland zijn er diverse grote successen geboekt. De eerste grote nieuwbouw- en renovatieprojecten zijn van start gegaan en nieuwe opdrachten worden aangemeld. De bouwwereld kiest steeds vaker voor duurzame producten die niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook nog eens beter zijn voor de gezondheid van de collega´s en bewoners.

Eind november 2012 brengt ICA GreenBuilding met diverse opdrachtgevers, tegelzetters en architecten een bezoek aan KeraKoll in Italië. Naast de fabriek zal er ook een bezoek gebracht worden aan het unieke laboratorium van KeraKoll: Het Green Lab. In dit laboratorium werken meer dan 100 onderzoekers die dagelijks bezig zijn om de kwaliteit van de producten te verbeteren met aandacht voor het milieu en de menselijke gezondheid.

Naast de diverse bezichtigingen moeten ook de eigen handen uit de mouwen gestoken worden. In een workshop op de KeraKoll Green Building campus worden de diverse eco-vriendelijke producten getoond en is er de mogelijkheid om deze zelf uitgebreid te testen en toe te passen.

Uiteraard houden wij u op de hoogte van dit bedrijfsbezoek en mocht u interesse hebben om de volgende keer mee te gaan naar KeraKoll, laat het ons dat weten en stuur een email!

KeraKoll GreenBuilding

KeraKoll
 

Product Uitgelicht

Fugabella Eco Porcelana 0-5 01-White 5 kg

Fugabella Eco Porcelana 0-5 01-White 5 kg | Eco-vriendelijk natuurlijk bacterie- en schimmelwerend mineraal voegmiddel, gestabiliseerd met natuurlijke zuivere kalk NHL 5 voor voegen met grote kleurvastheid van 0 tot 5 mm, ideaal voor...

Lees meer over: Fugabella Eco Porcelana 0-5 01-White 5 kg